Styret

 

Torstein Siegel

Daglig leder

907 55 685
torstein@ukm.no
 

Snorre Valen

Styreleder

 

Hilde Lona

Styremedlem

Hilde er leder for Aust-Agder bibliotek og kulturformidling (AAbk), en virksomhet i Aust-Agder fylkeskommune. AAbk arbeider med kulturutvikling og -formidling av blant annet UKM og DKS.

Hilde har bakgrunn fra kommunikasjon og IT og har arbeidet flere år med regionalt nordisk samarbeid som leder for Nordisk informasjonskontor Sør-Norge. Hilde har vært daglig leder for musikkfestivalen Canal Street, og senere styreleder for festivalen. Hun har også arbeidet i kommunal kultursektor, bl.a. som klubbleder for fritidsklubb.

hilde.lona@aabk.no
 

Espen Holtan

Styremedlem

Espen Holtan, 42 år fra Halden, har deltatt i arbeid med UKM siden slutten av 80-tallet som musiker, konferansier og arrangør for senere å ha ansvar for arrangementet lokalt og på fylkesplan.

Espen er utdannet kulturarbeider fra Bø i Telemark med fordypning i EU- prosjektledelse. Espen er en aktiv musiker og arrangør som har turnert landet rundt i en årrekke.

905 03 601
eaholtan@ostfoldfk.no
 

Vilde Kamfjord

Styremedlem

Vilde jobber med kulturproduksjoner for barn og unge, gjerne tverrfaglig og da med hovedvekt på litteratur og scenekunst, ofte med mål om å gi barn og unge mer plass – og større grad av mulighet for påvirkning og gjennomføring.

Hun har jobba som produsent for DKS og UKM, har bakgrunn fra foto, animasjon og illustrasjon. Hun er utdannet ved Norsk Barnebokinstitutt i tillegg til å ha sanket studiepoeng i programmering og web-design, filosofi og forretningsjus. Vilde er vara i fagrådet for Kulturtanken (DKS) og tidligere styremedlem i NBI.

400 47 006
vilde.kamfjord@me.com
 

Hilde Barstad

Nestleder

Hilde Barstad er nestleiar i styret. Hun har bred erfaring fra ulike stillinger i offentlig sektor, sist som direktør for Kulturetaten i Oslo kommune.

Hilde har erfaring fra flere styreverv i kultursektoren, blant annet Nynorsk kultursentrum, Vekeavisa Dag og Tid, Jazzfestivalen i Oslo, Oslo konserthus og Oslo Filharmonien. Hilde har også politisk bakgrunn og har blant annet vært byråd i Oslo med ansvar for miljø og samferdesel.

975 02 246
hilde.barstad@gmail.com